Hieronder vind je de aankondiging video. Als je het niet wil bekijken of gewoon rustig na wil lezen hebben we ook de vertaald en uit geschreven.

—–

Laten we het hebben over onze volgende console.
Voor ons is de console van vitaal belang en centraal in onze ervaring.
We hebben gehoord dat een console moet worden ontworpen en gebouwd en geoptimaliseerd voor slechts één ding gaming.
Dus hetzelfde team dat ’s werelds meest krachtige console Xbox one X heeft gemaakt en zijn baanbrekende processor heeft vernieuwd en de elite-controller. Hetzelfde team dat de compatibiliteit met wereldklasse van de Xbox van vandaag heeft ontwikkeld. Bestaat uit hetzelfde team dat de lat voor live gaming heeft bepaald services met Xbox live. Ditzelfde team ging op zoek naar een nieuwe missie om de toekomst van gaming voor u te creëren.

Wanneer we nadenken over de toekomst van gaming, is het niet alleen maar pc, het is niet alleen console, het is niet alleen mobiel, maar het is echt alles van het bovenstaande.
Bij Xbox draait alles om de keuze die we in de hele game-stack in technologie investeren.
De games die u wilt met de mensen die u wilt op de apparaten die u wilt en voor ons dit begint met onze volgende generatie console.

We willen niet gewoon een andere console bouwen, we willen echt dat deze transformatief is meer diepgang meer verkenning meer detail.
Hoe maken we het voor mensen gemakkelijker om aan het spel deel te nemen om in het spel te blijven.
Één van de dingen waar gamers en ontwikkelaars ongelooflijk enthousiast van zijn, is het verminderen van laadtijden.

Ik ben een RPG-gamer en dus zijn laadschermen een ding als je daar in de nep lift zit omdat je weet dat het laden op de achtergrond laadt, is er gewoon een liftritje voor altijd.
Dat is ons doel bij gaming zodat je die pauzes niet hebt.

Deze generatie wordt een grotere sprong dan elke generatie die we eerder hebben gedaan.
De kern van onze next-generation console is onze op maat gemaakte ontwerp-processor met behulp van de nieuwste Zen 2 en Navi-technologie van onze partners bij AMD.

Vanuit een puur verwerkingsperspectief zijn deze vier keer krachtiger dan de Xbox one X en gebruiken we GDDR 6 met hoge bandbreedte om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke prestaties behalen.
Het gaat de resolutie en frame rates inluiden die we nog nooit eerder hebben gezien.

We kijken naar framesnelheid van 120 frames per seconde
8K-capaciteit variabele refresh rate next-gen ray tracing zijn real-time omdat deze voor het eerst door de hardware is versneld.
Waar ik persoonlijk het meest enthousiast over ben, is de SSD
We hebben een nieuwe generatie van SSD’s gemaakt, we gebruiken de SSD feitelijk als virtuele RAM.
We zien meer dan 40 keer prestatieverhogingen ten opzichte van de huidige generatie.
De combinatie van de SOC en de solid-state drive zijn echt wat je een geheel nieuwe ervaring geeft.

Nu kunnen we al die kracht gebruiken en het terug toepassen in de scene.
Zodat we daadwerkelijk meer leven in die wereld kunnen genereren en het naar het spel kunnen brengen of op een naadloze manier. Zodat je dan volledig ervaart wat de game-ontwikkelaar wil dat je ervaart.
Wanneer je door werelden kunt bewegen zonder te wachten tot schermen laden. Die snelheid is prestatie waar de volgende generatie over gaat.
Dit is de meest meeslepende console-ervaring ooit
Wat we echt willen doen is ontwikkelaars de macht geven om de game te bouwen die ze altijd voor ogen hadden.

We hebben honderden mensen in zowel onze eigen studio’s als in onze externe studio’s die vandaag aan de volgende generatie-ervaringen werken.
Het is een geweldige inzet voor content bij Xbox-gamestudio’s.
Er zijn 13 studio’s in het afgelopen jaar zijn er 7 bijgekomen. Dat is een grote familie.

Bij 343 gaat het altijd om meer naadloze werelden. Met de volgende generatie kunnen we die wereld van Halo laten leven op een manier die we nog nooit eerder hebben ervaren.

We leveren vier generaties inhoud beter dan ooit tevoren
Deze console is vooral geweldig voor game-pass leden. Met snellere laadtijden zul je alle games binnen een paar tellen van je vingers kunnen ervaren.
We bieden gamers de mogelijkheid om op verschillende apparaten en op verschillende platforms verbinding te maken op een manier die we nooit eerder hebben kunnen gebruiken.
Dit is niet alleen een consolelancering over de toekomst van gaming.
Je games je prestaties je vorderingen je accessoires je console game-ervaring met Xbox alles komt naar voren met Scarlett.

Het eet monsters voor het ontbijt

Dit is het project Scarlett, de krachtigste en best presterende console die we ooit hebben ontworpen.
Ontwikkeld voor makers om hun meest gedurfde creatieve visies los te laten en geoptimaliseerd voor spelers om te genieten van de ultieme game-ervaring.

Meeslepende ervaringen beginnen op het siliciumniveau zelf in het hart van de console. Samen met onze partners bij AMD hebben we een geavanceerde processor voor project Scarlett ontworpen en op maat gemaakt.
Kracht die je kon zien aan de hand van gedefinieerde vorige generaties. kracht en prestaties die je kunt zien en voelen, definieert project Scarlett.

Wanneer we het hebben over de vrijheid om te spelen.
Wanneer we het hebben over Xbox in de cloud.
Wanneer we het hebben over het streamen van je games.
Project Scarlett en al zijn kracht en al zijn prestaties zijn het fundament de toekomst van onze console en de vorming van onze toekomst in de cloud.

We lanceerden Xbox 18 jaar geleden met de game die door reviewers de definitieve reden om een Xbox te bezitten genoemd werd.

Welnu, omdat de mensheid de redding de moeite waard was en is.
Zullen we volgende kerst project Scarlett lanceren met HALO